Voorbereiding gang voor de komst van de plakker

Nadat alle plaksel en de trap verwijderd werd, moesten er nog een hele boel dingen gebeuren vooraleer de plakker zijn ding kon komen doen:

  • bestaande ruit en glasdalen verwijderen en een gat van 2mx1m maken voor het nieuwe raam
  • opmetsen waar nodig (en dit bleek achteraf veel meer te zijn dan vooraf gedacht, blijkbaar werd er nogal wat zand gebruikt bij het metsen van de muren
  • deurgat toemetsen
  • nieuw deur-gat maken
  • elektriciteits-kast verplaatsen

In 4 weken tijd begon de werf er maar slechter en slechter uit te zien (nu is de plakker ondertussen al een dikke maand geweest en vergeet je dat snel, want nu het geplakt is ziet het er super uit, maar das voor een volgende post). Ondertussen waren ze van Winsol ook geweest om onze nieuwe ruit te komen opmeten. Het meeste werk is vooral gekropen in het maken van het gat voor de nieuwe ruit (heel de boel begon wat te verzakken (logisch), maar daarnaast zaten er toch enorm veel stenen overal los (ook bij het maken van het nieuwe deurgat was dit een serieus probleem), dus zo kwam er maar telkens werk bij en nog meer werk. Er leek geen einde aan te komen.


  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.