Vloeren +afwerken gang traphal

Vooraleer ze van Genico konden komen opmeten, hebben David en zijn pa nog een pak werk gehad om alles af te werken: vloer uitbreken, vorige chape (die niet meer degelijk was) eruit graven,en de nieuwe vloer in nieuwe chape leggen. Daarnaast moesten ook de boorden aan de trap afgewerkt worden en werd de vloer op het 1ste verdiep terug door gelegd tot aan het trapgat.
  • liesbeth
  • juni 4th, 2012 7:33pm

  beste,
  via google kwam ik op jullie site terecht. Wij zijn, net als jullie, ook aan het verbouwen. Boven hebben we ook heel wat OSB gebruikt. Nu zitten we wat in twijfel over afwerking van de OSB platen. zouden we die kunnen plamuren? Schilderen? Hoe deden jullie dit?
  Mvg,
  Liesbeth Verstraete

 1. Hoi Liesbeth

  Sorry voor de ietwat late reactie (druk bezig met verbouwen), het uit-plamuren van osb gaat wel maar zal redelijk wat werk zijn. In de hobby-kamer hebben we de muur zo goed mogelijk proberen schuren en erna over behangen met tasso (je ziet hier en daar wel wat niveau’s erdoor komen maar dat heeft wel iets), in de andere kamers hebben we dan telkens op de osb-muren een dunne gyproc-plaat gevezen en die dan effen gezet. Ik vermoed dat dit nog de beste manier is om een effen muur te krijgen (wel redelijk wat werk natuurlijk). Mocht je nog vragen hebben …

  • Bas
  • november 24th, 2014 11:19am

  Wat een werk zeg! Ik hoop dat alles uiteindelijk is goed gekomen. Zijn jullie in de tussentijd tevreden verhuisd?

 1. No trackbacks yet.