Gyproc hangen en muren met osb

In de week van 3 maart terug verder gedaan met de zolder: eerst het kader aan de kant van de tuin verder afwerking (onder en boven) en erna bovenaan gyproc aanhangen. Aan de onderkant OSB hangen en een deuropening voorzien. In die opening komen de kabels van de elektriciteit en allerhande dingen die we niet veel nodig hebben. (of misschien wordt dit wel Tim’s logeerkamer)

Ook helemaal bovenaan hangt er nu al aan de straatkant gyproc, David heeft dit samen met zijn pa de week ervoor op de vrijdag gedaan. Was niet echt simpel omdat je nergens echt goed kan staan, want daar recht onder is er geen vloer voorzien.(open zolder he).

Later op de week dan nog het kader van de muur helemaal in de nok van het dak ook met OSB bekleed. Meest ingewikkelde patroon tot nu toe (heel veel hoeken en kanten en redelijk ingewikkeld om te meten en bekijken hoe je het best aanpakt).

  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.