Batibouw 2007

Gisteren naar batibouw geweest. We hadden er wel redelijk wat van verwacht en waren een beetje teleurgesteld. Aangezien keukens dit jaar zo een beetje het centrale thema was, hadden we verwacht echt weel veel goede ideeen op te doen. Maar blijkbaar hebben wij een moeilijke stijl, we hebben maar 2 echt mooi keukens gezien die modern waren en (bijna) volledig aan onze smaak voldeden. Al de rest was o zo klassiek ofwel ontbrak er weer iets aan (eiland te klein enzo)

Daarnaast geprobeerd om inlichtingen te krijgen van de prijs van crépi. Verkopers hadden daar niet echt veel tijd voor ons, ofwel zagen ze ons niet staan. Dus hebben we het dan ook maar opgegeven, we zullen wel eens info vragen op de bisbeurs van volgend jaar.

Toch 1 pluspunt van de dag: we hebben wel tegels gekocht voor in onze badkamer. Bij de stand van de nieuwe tegel deden ze een actie speciaal voor de laatste dag van batibouw: een hele reeks tegels aan de helft van de prijs. En onze smaak zat er tussen, we vonden onze ideale tegel (waarvan we de prijs ook al wel wisten, dus dit was wel een echt koopje).

Daarnaast ook wel nog inspirerende ideeen opgedaan voor de badkamer: vooral dan dat bad met het houten ‘kader’ er rond (zie foto’s). En het gebruik van de vele langwerpige tegels voor aan de muur (willen we sowieso wel doen).

Ik denk dat we er gewoon een beetje teveel van verwacht hadden.  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.