Afbreken plafond + uittekenen balken

Vandaag niet zo heel veel gedaan. Vooral voorbereidend werk. Eerst begonnen met de balkjes die er nog waren van het plafond te verwijderen ( is nog goed brandhout). Daarna nog de gyproc die hier en daar blijven hangen was verwijderd.

Verder vooral nog opgeruimd, alle hout naar beneden gebracht, afval in vuilniszakken gestoken. Snel even geveegd en gestofzuigd.

Daarna begonnen met het uittekenen van de nieuwe balken die dan de vloer zullen vormen van onze zolder (dus het plafond van de hobbykamer en slaapkamer3). Dan zullen we eindelijk een stevig plafond hebben. David z’n pa kennende zullen er hier dan minstens 3 olifanten mogen opstaan en de vloer zal nog niet bewegen.

De uitgetekende gaten zullen dan volgende week uitgehouwen worden en dan worden de balken in de muur gemetseld.  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.