Gyproc bevestigen

Net zoals vorige week is Tim terug komen helpen. En dit was best ook want gyproc hangen met 3 is veel eenvoudiger dan met 2. Dan kunnen er tenminste 2 mensen die grote gyproc plaat tegenhouden. Die plaat alleen vasthouden is zeker niet evident, en ik kan het weten.

‘S ochtends hebben we eerst ons kader nog verder afgewerkt door overal tussen de balken nog balkes te voorzien zodat we ook daaraan de gyproc kunnen bevestigen, beter teveel veizen dan te weinig zeker.

Terwijl de mannen reeds de volgende gyproc plaat aan het afmeten,versnijden en naar boven sleuren waren, was ik bezig met de gyproc verder te bevestigen. Het zoeken van waar de balken zaten was hierbij nog het moeilijkste werkje. Maar al bij al ging het na een eindje best wel vlot. En eens je de truk door hebt van het vastvijzen van de vijs in de juiste diepte is het echt dood simpel.

Nu de gyproc er al hangt langs 1 kant ziet de ruimte er toch al een heel stuk beter uit, maar dan mag je wel niet teveel rondkijken. Maar de rest komt nog wel.


  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.