Grote opkuis the story continues

Begin van de tweede week dan toch nog verder gedaan met de tuin, er waren nog een aantal kleine dingen niet helemaal in orde. Zoals ons kleine voortuintje die helemaal verwilderd was. En met het vakkundige advies van David’s mama ( een echte plantekenner en bloemenliefhebber) gingen we al gauw aan de slag.

Verder hebben we nu ook elektriciteit in onze tuin, David zijn pa heeft dit hersteld, er zat ergens een kink in de kabel.

En al ons wroetwerk werd wel geapprecieerd door de plaatselijke merel. Want telkens we ergens gegraven hadden was hij druk bezig met het controleren van de omgewoelde aarde op wormpjes. En echt bang was het beestje nog niet eens. Je kon er tot op 50 cm van komen.

Ook nog kennis gemaakt met onze andere buren van de apotheek, ze waren maar al te blij dat al die degoutante kruipplanten (lees onkruid) vakkundig verwijderd werden. Met als gevolg natuurlijk dat onze buurjongetjes wel erg nieuwsgierig werden naar wat we allemaal aan het doen waren, best grappig eigenlijk.

Vanaf morgen beginnen we dan aan de werken binnen, komt net goed uit want volgens de weerman zal het vanaf morgen beginnen met regenen. Zo kunnen al onze vers gesnoeide bomen en planten terug naar hartenlust groeien.

  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.