Verlofweek dag1

De eerste dag van ons weekje verlof ligt alweer 4 dagen achter ons. Die dag hebben we eigenlijk redelijk veel gedaan. Eerst het plafond waar de keuken komt volledig afgebroken, want daar moet een poutrelle komen die dan de muur van de badkamer + de vloer moet ophouden. het kadrement van het plafond hebben we laten hangen we gebruiken dat wel terug opnieuw voor het nieuwe plafond. Mijn werk beperkte zicht tot het verwijderen van de nagels en alle gyproc aan de kant sorteren.

Terwijl David verder deed met het afbreken van het plafond, hielp ik David’s pa met het verder opmetsen van de muur. De lainteau (betonnen draagbalk boven de deuropening) was er al en hier mocht er nog een rijdtje stenen opgemetst worden van 3 hoog. Dit ging al bij al echt wel redelijk snel. Daarna werd alles nog nauwkeurig opgevoegd door David + pa. je moest wel goed opletten dat je niet onder cement vloog want het vloog soms lustig in het rond.

Daarna werd er nog een stuk uit de bovenkant van de muur naast de nieuwe muur gehaald. We konden nu voor het eerst van bovenaan een zicht krijgen op de werkelijke lengte van onze keuken. Op papier en op het zicht is dat nogal moeilijk te zien. Veel gedaan die dag dus was ik wel heel erg tevreden, ging het maar elke dag zo (eens een dag zonder veel tegenslagen)
  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.