Verlofweek dag2

2 dagen geleden op het eerste zicht niet zo heel veel gedaan. Een beetje laat begonnen en vooral werk gedaan dat niet zo echt snel vooruit gaat.

Eerst begonnen met een gat in ons plafond te maken om daar dan de volgende werkdag de poutrelle door te steken. Was vrij lastig en zwaar werk ( van horen zeggen hoor mijn rol was vooral om het losgekomen plafond te ordenen). Met de zaag werd een stuk van het plafond verwijderd. het plafond bestond uit kleine fijne latjes + veel stof en gips. Om de astma leiders (David’s ma) toch veel ellende te besparen hebben we die plafond er uit gezaagd, anders zou er veel te veel stof vrijkomen. En nu werd dit voor een groot stuk beperkt.

Daarna begonnen aan het uitkappen van de 2 gaten in de muur waar de poutrelle komt op te liggen. Wederom vrij lastig met hamer en bijtel + boormachine. Voorzichtigheid was ook geboden om ons vals plafond in de inkom niet te beschadigen dus snel boren was er niet bij. Op het eerste zicht niet zoveel werk gedaan maar wel redelijk lastig en tijdrovend, op het einde van de dag dan nog naar de brico plan-it geweest om stenen,cement en zand.  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.