Voorbereidingen gieten badkamervloer

Gisteren en eergisteren is David’s pa komen werken in ons huis. De overige balken die er nog zaten werden verwijderd en hier en daar werd een extra balk gestoken om alles helemaal goed te ondersteunen.

Toen wij thuis kwamen van het werk was er dus alweer veel gebeurd. Tijdens het eten dan nog een discussie gehad of de keuken die we op oog hebben wel zal passen. Gelukkig lagen de afmetingen van de keuken nog steeds op dezelfde plaats waar ik ze had achtergelaten, zodat we konden controleren wie nu gelijk had. Jurgen die zei dat het nipt zou zijn of David die beweerde dat het allemaal wel zou passen.

Na veel aantekeningen (op de vloer en de muur), bleek dat beiden toch een beetje gelijk hadden. Alhoewel Jurgen het toch meer bij het rechte eind had. Dus zal er nog het een en ander veranderen aan de keuken (het kookplaat-gedeelte wordt minder diep, moet ook niet persee zo diep zijn)

Morgen zal David normaal samen met zijn pa in de namiddag materiaal gaan halen om het plateau dan te kunnen gieten (= ingredi├źnten voor beton), en al beginnen aan het maken van de coufrage. Normaal wordt die dan 1 van de komende weken gegoten, zodat we tijdens ons verlof (nog 3 weken) de muren van de badkamer kunnen metsen.


  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.