Uitbreken vloer

Gisteren druk bezig geweest met het uitbreken van de vloer van de badkamer, zodat we daar dan dat plateau kunnen gieten. Met de hulp van David’s pa ging het verwijderen van de vloer redelijk snel. De vloer bleek nog redelijk degelijk te zijn, maar die moest zowieso weg. De katrol hebben we ook terug aan de plafond gehangen zodat als we beginnen met het gieten van de vloer we de beton telkens in een kruiwagen kunnen gieten en via de katrol naar boven kunnen takelen. Een veel simpelere oplossing dan telkens met emmertjes via de trap naar boven te gaan.

Nu hopen dat het plateau nog kan gegoten worden vooraleer we terug verlof hebben om te verbouwen, want dan kunnen we tijdens ons verlof al de muren van de badkamer zetten.

Normaal was ik er gisteren niet bij (teambuilding met het werk), maar was al de hele week ziek (hoofdpijn,snotneus,hoesten,…). En toen het niet leek te beteren vrijdag maar eens naar de dokter geweest. Brochites was de diagnose, binnenblijven en medicamenten waren de oplossing. Het heeft gisteren redelijk wat gereden dus was het misschien wel best dat ik niet mee ben gegaan. Veel thuis heb ik ook niet echt kunnen doen (foto’s trekken,foto’s trekken en foto’s trekken en eens naar de bakker en de slager gaan => is 5m ver, zijn onze buren). Best wel frustrerend eigenlijk niet kunnen meehelpen.

Tijdens het afbreken zijn de plannen van het eerste verdiep alweer verandert, maar ja alles eens in het echt bekijken of op een plan, het is natuurlijk een heel verschil. Het probleem was dat er teveel deuren dicht op elkaar stonden. De plannen op de blog pas ik dan wel nog aan. op de foto’s zal je duidelijk zie dat David’s pa een echte evenwichtskunstenaar is, helemaal het tegenovergestelde van David en ik die enkel over de balken liepen waar we steun hadden aan een muur.
  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.