Bis beurs 2007

Dit weekend naar de BIS Beurs geweest. En wederom moest ik wel vaststellen dat ik deze ‘kleine’ versie van batibouw veel beter vind dan zijn grote broer. Hier vond ik tenminste veel naar mijn smaak (vooral veel mooie keukens) en een aantal nieuwtjes.

Tim was ook mee met ons en was onze fotograaf van dienst. Hij was al eens samen met zijn ma naar de beurs geweest (om inspiratie en ideeën op te doen voor hun keukens), maar de batterijen van hun fototoestel waren op. Over bedrijfsspionage gesproken. En aangezien we nu wel zeker zijn dat de keuken die we op het oog hadden niet echt vlot in onze ruimte past, konden we zelf ook maar toffe ideeën opdoen (en ondertussen zijn de plannen al getekend, weldra komen ze ook wel online te staan)

Tussen de foto’s zie je 2 maal een foto staan met een aangepaste dampkap (zo eentje die schuin omhoog loopt waardoor je er niet meer met je hoofd kan tegen stoten), de uitvinding van de eeuw lijkt mij. Ja ik heb me menige keren hier thuis al gestoten aan de dampkap met pijnlijke gevolgen. Deze dampkappen kan je bewonderen op foto 3 en 10 (=>deze is echt wel speciaal)

Verder bleek ook nog dat op het eerste zicht heel erg dunne granieten platen op een keukeneiland in de mode zijn. Let wel op het eerste zicht, want na bestuderen van de bladen zie je dat ze mooi afgeschuurd zijn. (zie foto 8).

De lampen-stand in de design galerij vond ik ook wel mooi (David minder, volgens hem ben ik veel te gefascineerd door lampjes). De lange tafel in diezelfde galerij vonden we ook wel vrij tof (zie foto 16), volledig in 1 stuk en een staalachtige look. Het grote en lange eiland (foto 18) er recht tegenover was ook ver van verkeerd (bracht ons trouwens op het idee om zelf voor een breed en lang eiland te kiezen en maar aan 1 kant in de keuken kasten te zetten). Kort daarna ontdekten we dan nog een namaak olijfboom (foto 21), die echt wel vrij realistisch was nagemaakt. Wat ons even deed fantaseren en denken aan later: als ons huis eens af is en we besluiten op reis te gaan dan zal onze housesitter enkel onze planten moeten afstoffen in plaats van water te geven.

Ook de radiator in de allerlaatste foto vonden we wel mooi, maar ik ben gelukkig vergeten te kijken hoeveel hij kostte, ik moest nog even bekomen van het mooie bad die ik had zien staan voor de luttele prijs van 9000 euro. Kort samengevat was de beurs wel weer enorm interessant, en hebben we terug een hele pak brochures en inlichtingen gekregen, zeker voor herhaling vatbaar.
  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.