Opstoppen gaten kaderement

Dit weekend verder gedaan aan het afwerken van het kaderement, zodat er geen beton naar beneden kan lopen of tussen gaten en kieren kan doorsijpelen. Een tijdrovend werkje waar je achteraf niet echt van ziet wat er precies allemaal gedaan is, maar wel noodzakelijk kwaad.

Volgende stap in het gieten van onze vloer is dan het plooien van de ijzers en het steken van de ijzeren baren (bevestigd in de muur). Volgens hetgeen ik uit het volledige plan heb verstaan (ja ik ben daar echt wel een leek in), zal die volledige vloer zodanig sterk zijn (overal aan bevestigd en verstevigd) dat er bij wijze van spreken een hele familie in onze badkamer zal kunnen staan.

Ondertussen zijn de plannen van wat-waar komt alweer verandert. De inrichting van een aantal kamers (waaronder de badkamer) zet ik later deze week wel online. Hopelijk zijn ze tegen niet alweer veranderd. Later deze week zal David’s pa dan de ijzers komen plooien en de baren klaar leggen (alles werd dit weekend uitgemeten en uitgetekend) en dan wordt er misschien komend weekend gegoten.


  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.