Opruimen en voorraad inkopen

Vandaag op het eerste zicht niet zo veel gedaan. De volledige kamer waar we al de hele tijd in bezig waren (slaapkamers en badkamer) eens volledig opgeruimd, zodat we morgen volop kunnen verder doen. In de namiddag nog naar de brico plan-it geweest om bakstenen,zand en cement + eens rondgekeken of ze geen alles-zaag hadden (kunnen we wel gebruiken voor het uitzagen van de kalkplafonds).

Daarna nog bij een firma met bouwmaterialen gestopt om te kijken of zij draagbalken hadden liggen, dit zou ons 2 dagen werk uit sparen: namelijk de muur een heel stuk uitkappen, een coufrage zetten, beton maken en de draagbalk gieten. Gelukkig had die firma dit liggen en waren ze blijkbaar ook nog redelijk goedkoop voor bakstenen, zand en beton. De volgende keer gaan we dus bij hen langs + het ligt dichter dan de brico plan-it.

Morgen halen we dan het volledige kalk-plafond neer (dat wordt stof-vreten, gelukkig hebben we stofmaskers), de deuren uitkappen in de muur + de draagbalk boven de deuropeningen steken. Veel te doen dus we vliegen er zeker en vast in.  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.