Muren hobbykamer en slaapkamer 3

In de week de platen aan de muren die we dit weekend gezet hebben. Zelfs al stond nog maar enkel het geraamte van de muren er al, de kamers kregen direct vorm. Op de eerste foto zie je in het rood aangeduid op het plan wat er gedaan is van werken.

David en ik hebben dan de osb-platen waar we konden al aan de muur gehangen. Ging alles samen wel redelijk snel en ik ben er ondertussen al redelijk bedreven in (in het vastvijzen van de platen, simpel voor mannen misschien, maar niet direct voor mij, maar eenmaal je het systeem door hebt, lukt het direct => lang leve de emancipatie).

In het volgende weekend doen we dan verder met het maken van de geraamtes van de muren aan de andere kant, zo kunnen we daar dan ook platen aanhangen.  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.