Vloer zolder en muur trap afbreken

Verder gedaan met het leggen van onze vloer en het afbreken van de muur aan de trap. Die muur (oranje op plan eerste foto) wilden we eerst zo laten, maar om meer licht binnen te krijgen op onze zolder (ja 3 veluxen zijn niet echt genoeg) hebben we dan toch besloten om deze af te breken.

De muur was in dezelfde stoffage als het plafond op de eerste verdieping: latten met kalk ertegen (en enorm veel stof). Afbreken op zich ging snel, enige nadelen: veel stof en alles viel via de trap naar beneden. Dus beneden stofzuigen was ook weer nodig, en de brokken lagen tot helemaal beneden. Maar er kwam inderdaad veel meer licht binnen op de zolder, dus missie geslaagd.

De rest van de week hebben we dan verder gedaan met het leggen van de vloer (die ligt nu volledig, op een paar plaatsjes na), en nu ziet onze zolder er toch alweer een stuk beter uit. Lang leve de vooruitgang, zeker nu we telkens maandag,dinsdag en donderdag (en in het weekend) kunnen verder doen. En eenmaal het volleybalseizoen gedaan is kunnen we er pas echt invliegen.


  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.