Douchetub installeren, vloer gang leggen, afbreken boiler

Na het tegelen van de badkamer, onze grote douchetub (160×100), oke niet de allergrootste die we konden krijgen, maar een mens moet ook niet gaan overdrijven zeker. Cement gemaakt, lapje erover gelegd en bad erin gelegd en klaar is kees. De week erna dan de vloer in de gang eindelijk weer bewoonbaar gemaakt: lag volledig open, je kon door de balken geen het plafond van beneden bewonderen, dus de week ervoor overal de verschillen van links naar rechts gemeten. David’s pa heeft dan latjes op maat gezaagd (van 1cm => 2cm, van 0.5cm => 2cm en dit over 1 meter). De latjes aan de balken geschoten, de osb-platen eraan geschroefd en de vloer was kaarsrecht.

In het weekend erna dan een destructieve bui gehad (ja na al dat opbouwen) en de oude boiler afgebroken, deze werd toch niet meer gebruikt, daarna het zitbad in de oude badkamer ook maar gesloopt, en zo stond ons terras vol met gerief klaar voor het containerpark.

Zaterdag dan terug verder gedaan: het aansluiten van alle waterleidingen, alweer een hele klus, die David niet zo graag doet: niet te ver aandraaien, ook niet te los want dan is het ook niet goed. Uiteindelijk was alles wel aangesloten, een karwei waarvan we tevreden waren dat hij achter de rug was.
  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.