Gyproc lijmen aan muur en behang verwijderen

Volgend werkje op de lijst: onze slaapkamer verder in orde brengen, gyproc tegen de muren (die aan de kant van de muren stond er al), die aan de kant van de badkamer was de volgende aan de beurt. We kozen hier voor de groene gyrpoc-platen (beter voor vochtige muren), omdat deze muur toch aan de badkamer leunt. Een heleboel lijm-kwakken aan de muur, zeker voldoende voorzien. Dan het betere knip en zaagwerk in de platen voor de stopcontacten, plaat tegen de muur zetten en daarna met een lange metalen lat rustig tegen de muur slaan, tot het overal recht is. David en zijn pa zorgden voor dit werk, waren maar 3 platen dus dit ging nog snel vooruit.

Ondertussen was ik bezig om overal het behang te verwijderen, zodat ik dan later die muren kon effen zetten, hier en daar de loshangende stukken eruit kon kappen en opnieuw stukadoren. Na enig gepruts, dan toch maar achter en machientje gegaan om het behang te verwijderen en de klus was zo geklaard (is samenwerkende vennootschap met mijn ma).
  • Waldo
  • september 9th, 2010 9:42am

  Tziet er al vré sjiek uit ze!
  Congratz, nog e klein duwtje en ge zijt er 😉

  • Lien
  • september 9th, 2010 12:38pm

  Merci Waldo, de foto’s van jullie huis zag er ook wel vree goed uit (facebook he :))
  Op onze verbouwingen zijn we best wel trots, aangezien echt alles is zelf gedaan, ik post wel nog eens een artikel met filmpjes van de eindresultaten van alle al afgewerkte kamers, want foto’s geven gelijk nooit geen volledig beeld.

 1. No trackbacks yet.