Isoleren in de broeierige hitte

Vandaag bezig geweest met het isoleren van de rest van de zolder. Nu de balken (waarvoor we de gaten 2 weken geleden uitgekapt hebben) in de muur gemetst zijn, kunnen we er platen op leggen en de zolder isoleren.

Daar ik anders ongeloofelijk veel last heb en vooral van alle gyproc vezels die loskomen, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van mijn stofmasker. David daarintegen had meer behoefte aan een ventilator. Het was vandaag dan ook ongeloofelijk warm, en dan halen wij het nog in ons hoofd om met zo’n temperaturen vlak onder het dak te isoleren.

Het enige voordeel dat die warmte had was dat hoe meer we vorderden met het hangen van de isolatie, hoe meer de warmte werd buitgehouden.

Zoals ik eerder al vermeld heb, zitten de malken ondertussen ook al in de muur gemetst. David zijn pa is dit in de loop van vorige week komen doen, zodat de cement nog voldoende kon drogen. Ondertussen is de stevigheid al grondig uitgetest, en inderdaad oerdegelijk, zelfs als je springt geeft de constructie geen kik.
  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.