Isoleren + panlatten gyproc

Ma en Pa kwamen nog eens helpen. Hun vereiste is steeds als het maar niet al te technisch is willen we wel komen helpen (=> vooral afbreken dus). Isoleren is nu ook weer zo moeilijk niet en er waren hier en daar nog een aantal stukken niet geisoleerd. Vooral ambetante stukken dan, maar voor zover ik het kon observeren deden ze het met glans. Behalve dan de hoogtevrees die plots opspeelde toen ze op de stelling stonden.

David en ik hielden ons dan vooral bezig met het vastnagelen van de pannenlatten waar de gyproc dan zou aan bevestigd worden.1 kant klein stukje hadden we deze week al eens gedaan, om efkes te oefenen he. Blijkbaar was het dak hier nog schuiner dan bij ons proefstuk, met als gevolg dat we aan de ene kant voldoende hadden aan een pannenlatje en aan de andere kant al snel een balk moesten gebruiken. Het scheelde zowat 10 cm over 3 meter.

Verder niet zoveel gedaan, het kan niet elke dag feest zijn.


  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.