Afbraak muren deel2

Gisteren de eerste muur afgebroken vandaag de andere. Net als de andere muur zit deze muur ook nergens aan vast niet in de muur en al zeker niet ergens tussen balken in het plafond. Dus net als gisteren weer heel voorzichtig de muren afbreken.

Ik kreeg nam dan ook af en toe eens de hamer te hand om de onderste stenen af te breken. Dan mocht ik wel eens flink zwieren en kloppen, want er waren niet echt veel risico’s aan verbonden voor de muur.

Daarnaast heb ik me nog vooral bezig gehouden met het kalk van de muren te halen, met openliggende kneukels tot gevolg (van af en toe eens langs de muur te schuren doordat ik naast de kalk zat) => maar ge wordt daar sterk van zeker. De kalk deden we er af aangezien we bij een vorig bezoek aan het containerpark onder onze coeten hadden gekregen. Het meeste was er nu toch af.

Nadat alle kalk verwijderd was (op den duur met schop i.p.v de koevoet => ons geduld raakte op, eigenlijk niet ons geduld maar vooral David die redelijk snel de muur aan het afbreken was. Gevolg we konden niet mee met het tempo), en de volledige muur er ook aan moest geloven, hebben we wederom onze katrol gebruikt om alle zakken naar beneden te doen. Containerpark here we come.
  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.