Lang leve internet

Onder het moto:’Internet uw bron van inspiratie’, dacht ik bij mezelf: misschien is het wel eens tof om een aantal foto’s die ik al de hele tijd staan heb op mijn pc (en van het internet ‘geplukt’ heb) , te delen met de rest van de wereld.

De eerste foto heb ik bewaard omdat ik het opbergsysteem wel tof vind: er zitten schuifpanelen voor de planken van het bureau, waardoor je alles na het werken aan het bureau weer netjes achter de panelen kan verbergen.

De 2de foto is een beetje analoog, wederom schuifwanden, maar ditmaal niet om kasten te verbergen maar 2 ruimtes te kunnen opdelen of openen.

Foto 3 vind ik dan weer leuk omdat ze een lichtwand gebruiken (je zal wel zien in de andere foto’s: ik heb iets met lichtjes,lampen en ledjes)

De 4de foto heb ik dan weer op mijn pc-bewaard omdat ik de deur ongeloofelijk mooi vind, geen deur-lijsten (vind ik sowieso al niet mooi) en geen scharnieren te zien.

Foto 5 en 6 zijn een beetje zoals foto 3: verschillende kleurschakeringen dankzij de lichtwand in het plafond. Best mooi gedaan, en de glazen deuren mogen er ook wel zijn.

Foto 7: daar viel me direct die felle tv-kast op in het voor de rest sobere, maar daarom niet minder mooie interieur.

In de 8ste foto zie je een handig kastjes systeem waardoor je geen nood meer hebt aan boekenkasten en dergelijk, echt leuk gevonden.

Foto 9,10,11 heb ik bewaard omdat ik het een heel mooie (en heel grote) keuken vind, echt helemaal mijn smaak.

In foto 12 gaat het niet over de vrouw, maar vooral over het bad (dus mannen probeer naar het bad te kijken en niet naar de inhoud). Mooie vormgeving, maar het neemt wel veel plaats in beslag.

Foto 13: daar vind ik de ‘douche-bak’ wel heel erg geslaagd ( de douche-kop trouwens ook)

In onze zoektocht naar mooie patronen voor onze glazen schuifdeuren tussen de keuken en de living kwam ik foto 14 tegen heel erg mooie glazen deur en inkomhal.

De 15de foto toont vooral een mooi geschilderde muur (en bijhorende assortie meubelen qua kleur), orgineel gedaan, het moet niet altijd 1 muur helemaal in hetzelfde kleur zijn.

De zit-tafel annex salontafel in foto 16 vind ik echt heel orgineel gevonden, je kan dit uiteraard alleen als je dan ook zo’n niveau verschil hebt.

Er valt nogmaals een mooie keuken te bewonderen op foto 17.

Op foto 18,19,20 vallen dan 3 ontwerpen te bewonderen van de (welbekende ontwerpen) starckx.

Foto 1=>8 heb ik gehaald van een website van een interieur-architect (Pedro Verhue), zeker eens de moeite om deze website te bezoeken, hier kan je zeker inspiratie opdoen. De andere foto’s komen van her en der.

  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.