Kiezen keuken

Hoewel ik uiteraard wel weet dat we eigenlijk nog niet toe zijn aan het kiezen van een keuken, hebben we toch wel al een keuken gekozen (nog niet betaald of vastgelegd, maar toch). Misschien dat ik dit toch even verder moet verduidelijken. David’s neef Tim (je zal hem wel al kennen van de foto’s want hij komt af en toe helpen), zijn ma en pa hebben een keuken bedrijf (Castrom keukens in Deinze).

Dus is het voor ons vrij evident dat we daar eerst en vooral gaan kijken als we ooit een keuken zouden moeten kopen. En aangezien we daar af en toe wel eens komen en de toonzaal dus wel redelijk vanbuiten kennen, hebben we eigenlijk al wel beslist welke keuken we willen.

Aangezien David een echte keukenprins is (jawel ik heb een nieuwe man), wil hij zeker een ruime en grote keuken en liefst met een groot eiland. Aangezien we dit jaar al naar Batibouw geweest waren hadden we zo al een goed idee wat we wilden en vooral wat we niet wilden (van die volledig zaal vol met keukens vonden we er toch maar 2 mooi, gelukkig was dit bij castrom helemaal anders). We willen ook een strakke moderne en tijdloze keuken die je met veel kleuren kan combineren (ja ik en mijn voorliefde voor felle kleuren). En daardoor is onze keuze gevallen op de grote grijze keuken met granieten werkbladen. Hij heeft heel veel kastruimte, en is heel praktisch.

David was al eerder eens gaan kijken en voor hem stak die keuken er echt boven uit. Natuurlijk knaagde mijn vrouwelijke nieuwsgierigheid al snel en wilde ik uiteraard ook wel eens die keuken zien, en ja ook ik vind hem heel mooi en tijdloos + grijs kan je met alle kleuren combineren.

Toen we er waren hebben we nog een paar foto’s van de andere mooie keukens genomen (maar de aparte eilanden van die keukens vond David telkens net iets te klein, ja hij is blijkbaar grote dingen van plan in de keuken). En dan moet ik toch nog even reclame maken voor Castrom natuurlijk: als je zelf nog op zoek bent naar een keuken, die je volledig kan indelen zoals je zelf wilt en kan aanpassen qua kleur ben je bij hen aan het juiste adres. Allesbehalve opdringerige mensen en ze staan altijd klaar met een woordje uitleg + bijna alles wordt gemaakt in hun eigen fabriek (vandaar dat je dus veel aan de keukens naar eigen wens kan aanpassen). En het is nu niet omdat het (bijna) familie is dat ik nu zo positief ben.

Hun website: Castrom . O ja bijna vergeten ze verkopen ook nog badkamermeubels.  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.