Plafond keuken afbreken

Aangezien we nu moeten wachten tot de grove werken gedaan zijn (nieuwe vloer gieten badkamer,plafond badkamer omhoog duwen + poutrelles steken), kunnen we in de week niet echt veel zelf verder doen.

Maar het plafond van waar onze nieuwe keuken komt moest nog afgebroken worden, aangezien we daar een bekisting moeten maken waar de vloer van onze badkamer dan wordt in gegoten.

Vanavond dus begonnen met het afbreken van die plafond, een lekker ouderwetse plafond = veel kalk met houten latjes in en veel maar dan echt heel veel stof erop. Dus dan maar stuk voor stuk het plafond eruit zagen, anders zou de beneden-vedieping 1 grote stofwolk zijn.

Het ging al bij al nog redelijk vlot, maar om 21u zijn we gestopt (onze toekomstige buren hebben nog kleine kindjes dus). Dus het tweede deel zal voor donderdag zijn.

Eerder deze dag was David’s pa ook langs gekomen om de poutrelle die we tijdens ons verlof gestoken hadden in te metsen. En hij had ondertussen ook het een en ander opgekuist, ge kunt het nu wel niet meer zien, na het afbreken van het plafond.  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.