Muur straatkant metsen

Vandaag zijn werd de eerste muur van de badkamer gezet: de simpelste muur, de muur aan de straatkant. Op de eerste foto zie je een plannetje waarop aangeduid staat wat vandaag gedaan is (=rode lijn) en wat nog moet gedaan worden (=licht blauwe lijn).

Aangezien David en ik vandaag moesten gaan werken, werd de klus geklaard door David’s pa en Nonkel (broer van David’s pa, maar dat zal je wel duidelijk merken op de foto’s). David’s ma zorgde ervoor dat er overal foto’s van genomen werden. En nu moet er toch gezegd worden dat ze hier met brio in geslaagd is (niet dat ik er ooit aan zou twijfelen), maar echt alles staat erop.

De muur heeft ondertussen al ooghoogte bereikt, morgen wordt hij verder gemetst tot bovenaan. De moortel en de stenen werden zoals gewoonlijk door onze ‘werflift’ naar boven gebracht. David’s nonkel (specialist metsen) moet enkel nog wennen aan het feit dat wij (en/of David’s ma) overal foto’s van trekken. Want tijdens het trekken van de eerste foto van hem aan het werk (met de ‘werflift’) was hij even in paniek dat er een vonk vanboven uit de lift kwam. Hij had echter nog niet direct door dat het David’s ma was die foto’s aan het trekken worden, en begon dus al snel met het checken van de lift en het ruiken aan de bedieningsbak. Maar na de 2de foto had hij het begrepen. Het is wel niet de eerste keer dat onze ‘werkers’ dit denken, maar na een eindje hebben ze wel begrepen dat de flitsen meestal van het fototoestel komen en dat het niet bliksemt of dat er geen vonken ergens uit komen.


  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.