Muur straatkant verder metsten en begin andere muur

Beter laat dan nooit hierbij het verslag en de foto’s van vorige week woensdag. David’s pa en nonkel hebben dan verder gemetst aan de muur die ze dinsdag begonnen zijn.
Deze muur staat er nu helemaal, maar er is nog een opening in gelaten omdat er nog een lainteau gegoten moet worden, want daarop moet er dan nog een poutrelle komen. De foto’s zijn wederom getrokken door David’s ma (waarvoor dank) en alles staat er terug op. Zo kunnen wij ook zien wat we gemist hebben.

Nadat de ene muur klaar was zijn ze al een stukje begonnen aan de muur aan de andere kant (zie foto 1 in het rood staat aangeduid wat ze gemetst hebben). En morgen doen ze verder aan die 2de muur, ben al nieuwsgierig naar het resultaat.
  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.