Materiaal kopen + een stuk vloer leggen

Materiaal gekocht in de brico plan it (nog een beetje sluikreclame) en dan eindelijk kunnen beginnen aan het leggen van onze vloer (gingen we normaal 6 maanden geleden doen). Eenmaal we de routine hadden ging dit redelijk snel.

David’s pa en ik zorgden ervoor dat de ondervloer gelegd werd en dat de osb-platen op de juiste plaats kwamen en vastgevezen werden in de vloer. David bracht telkens de platen naar boven langs de trap ( een lastig werkje, want platen van 60 op 240 manoeuvreren niet echt gemakkelijk => heb ik van horen zeggen).

Door het leggen van dit kleine stukje vloer ziet onze zolder er al snel direct anders uit, eindelijk gaat het terug een beetje vooruit (begon de moed een beetje te verliezen, eigen aan verbouwen zeker?).

In de week erop hebben we dan de rest van de vloer gelegd en nog een aantal andere dingen afgebroken (iedereen zijn hobby zeker?)
  1. Nog geen reacties.

  1. No trackbacks yet.